Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Managementul Situatiilor de Urgenta Timisoara (ADIVEST) invita toti operatorii economici interesati sa participe la procedura de achizitie publica de tip SINGLE TENDER organizata conform regulilor PRAG pentru atribuirea contractului de consumabile si papetarie in cadrul proiectului "Joint Management of Flood Risks" finantat prin Programul IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania-Serbia 2007-2013. Data limita de depunere a ofertelor: 24.06.2016, ora 11.00. Documentele necesare sunt atasate.

ATASAT ANUNTUL DE LANSARE SI DOCUMENTATIA AFERENTA PROCEDURII

IPA 1358 - erata procedura contractare servicii expertiza turistica

   Publication reference
   EuropeAid/135007/D/SUP/RO

Anunţ privind lansarea achiziţiei publice având ca obiect servicii de expertiză turistică în cadrul proiectului „Joint development of Romanian - Serbian Bega Channel tourism potential capitalization Study and promotion of cross - border foreground investments”, finanţat prin Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia
 
În data de 01.04.2014 a fost lansată licitaţia publică pentru achiziţionarea serviciilor de expertiză turistică  în cadrul proiectului „Joint development of Romanian - Serbian Bega Channel tourism potential capitalization Study and promotion of cross - border foreground investments”, finanţat prin Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia. Bugetul maxim alocat este de 40.000  EUR (inclusiv TVA), iar sursa de finanţare proiectul mai sus menţionat. Precizăm că prezenta achiziţie se derulează în conformitate cu prevederile PRAG (procedură competitivă negociată).
Termenul de...

Anunţ privind relansarea achiziţiei publice având ca obiect achiziţionarea serviciilor de consultanţă externă în domeniul IT, software și baze de date

În data de 27.03.2014 a fost relansată licitaţia publică pentru achiziţionarea serviciilor de consultanţă externă în domeniul IT, software și baze de date, în cadrul proiectului “Sprijinirea IMM-urilor prin dezvoltarea unei infrastructuri de e-business în județul Timiș și districtul vecin din Serbia”. Sursa de finanţare este Axa prioritară 1 – Măsura 1.3 din cadrul Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Republica Serbia. Precizăm că prezenta achiziţie se derulează în conformitate cu prevederile PRAG.

Termenul de depunere al ofertelor este data de 04.04.2014, ora locală 12,00 la sediul Autorităţii Contractante – Agenția de Dezvoltare Economico-Socială a județului Timiș, Blv. Revoluției din 1989, nr.17, Timișoara, județ Timiș, România.

Pentru mai multe informaţii, puteţi contacta Autoritatea...

Anunţ privind lansarea achiziţiei publice având ca obiect servicii de expertiză metodologică în cadrul proiectului „Joint development of Romanian - Serbian Bega Channel tourism potential capitalization Study and promotion of cross - border foreground investments”, finanţat prin Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia
 
În data de 07.03.2014 a fost lansată licitaţia publică pentru achiziţionarea serviciilor de expertiză metodologică  în cadrul proiectului „Joint development of Romanian - Serbian Bega Channel tourism potential capitalization Study and promotion of cross - border foreground investments”, finanţat prin Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia. Bugetul maxim alocat este de 25.000  EUR (inclusiv TVA), iar sursa de finanţare proiectul mai sus menţionat. Precizăm că prezenta achiziţie se derulează în conformitate cu prevederile PRAG (procedură competitivă negociată).
Termenul de...

Anunţ privind lansarea achiziţiei publice având ca obiect achiziţionarea serviciilor de consultanţă externă în domeniul IT, software și baze de date
 
În data de 25.02.2014 a fost lansată licitaţia publică pentru achiziţionarea serviciilor de consultanţă externă în domeniul IT, software și baze de date, în cadrul proiectului “Sprijinirea IMM-urilor prin dezvoltarea unei infrastructuri de e-business în județul Timiș și districtul vecin din Serbia”. Sursa de finanţare este Axa prioritară 1 – Măsura 1.3 din cadrul  Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Republica Serbia. Precizăm că prezenta achiziţie se derulează în conformitate cu prevederile PRAG.
 
Termenul de depunere al ofertelor este data de 05.03.2014, ora locală 16,00 la sediul Autorităţii Contractante – Agenția de Dezvoltare Economico-Socială a județului Timiș, Blv. Revoluției din 1989, nr.17, Timișoara, județ Timiș, România.
 ...

Anunţ privind relansarea achiziţiei publice având ca obiect servicii de organizare evenimente de presă în cadrul proiectului „Joint development of Romanian - Serbian Bega Channel tourism potential capitalization Study and promotion of cross - border foreground investments”, finanţat prin Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia
 
În data de 07.02.2014 a fost relansată licitaţia publică pentru achiziţionarea serviciilor de organizare de evenimente de presă în cadrul proiectului „Joint development of Romanian - Serbian Bega Channel tourism potential capitalization Study and promotion of cross - border foreground investments”, finanţat prin Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia. Bugetul maxim alocat este de 10.000  EUR (inclusiv TVA), iar sursa de finanţare proiectul mai sus menţionat. Precizăm că prezenta achiziţie se derulează în conformitate cu prevederile PRAG.
Termenul de depunere al...