Organigramă

Organigramă 2008

Conform statutului, conducerea ADETIM este asigurată de un Consiliu de Conducere, a cărui componentă  este alcatuită din reprezentanții Consiliului Județean Timiș și ai ADETIM, ca membrii cu drepturi egale. În Consiliul de Administrație participă, ca membri cu drepturi egale, alături de reprezentanții Consiliului Județean Timiș, instituția fondatoare a agenției, reprezentantul Primăriei Municipiului Timișoara, al Camerei de Comers, Industrie si Agricultura Timis si al primariilor localitatilor rurale din Timis.

ADETIM dispune de un personal propriu permanent de 19 persoane si de o retea de colaboratori externi, care intregeste expertiza de specialitate necesara agentiei, in functie de domeniile proiectelor aflate in derulare.

Pregatirea si perfectionarea profesionala a personalului agentiei a fost asigurata prin participarea acestuia in cadrul unui program de pregatire si perfectionare sustinut pe parcursul unei perioade de doi ani de experti ai GfW – NRW, precum si prin participarea la alte forme de perfectionare in tara si strainatate.